jueves, 18 de noviembre de 2010

Vegan MoFo 2010: Tofu Stroganoff (English)


Notice that I have a new bowl...


A delicious thing from Monica Noviello's Aunque usted no lo crea es tofu.

I would normally not cook something like this because of the carnivore-evoking name, but I loved the result. The red wine gives it a yummy taste (which can also vary depending on the tofu you use. I used the fine herbs tofu made by the very person who wrote the recipe book). It looks a bit ugly, like something out of a can for my kitties, but one must not be fooled. This was very nice, approved by my omnivore boyfriend.

Vegan MoFo 2010: Tofu Stroganoff (español)


Nótese que tengo platón nuevo... 


No cocinaría algo así habitualmente, sólo porque el nombre me remite al plato carnívoro, pero me encantó el resultado. El vino tinto le da un sabor muuuy rico (que puede variar según el tipo de tofu que uses. Yo le puse el de finas hierbas  hecho por la mismísima autora del recetario). Se ve medio feo, como salido de una lata de comida para mis gatitos, pero no hay que dejarse engañar. Es un platillo muy rico, aprobado por mi omnívoro novio.